Her er den nye iPhone 11

SPONSORERET AF YOUSEE.DK

Her er den nye iPhone 11

Der skal efterhånden noget til for at imponere det moderne menneske med en smartphone. Alligevel forsøger Apple gang på gang at imponere verden, når de lancerer deres nye telefoner. Det lykkes ikke altid - men denne gang ved lanceringen af den nye iPhone 11 er der faktisk grund til at blive lidt imponeret.

Hvis du leder efter smartphone i den rigtig lækre klasse, er det måske noget for dig at forudbestille en iPhone 11. De tre nye modeller, iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max og er alle tre klart førende på markedet for high end smartphones.

Kamera i den professionelle klasse
En af de ting, Apple kan være mest stolte af ved den nye iPhone 11, er kameraerne. I lavprismodellen er der to linser, og Pro og Pro Max har begge tre linser. Her kommer Apple endelig op på niveau med andre producenter, som ellers har været et mulehår foran iPhone på det punkt. Kameraerne er med 12 mp wide og 12 mp ultrawide linser, der giver 120 graders field of view. Så kan du få hele flokken med på billedet, uden alle behøver rykke sammen og sidde på skødet af hinanden. Sammenholdt med, at foto-appen har fået en ordentlig overhaling, så den til fulde udnytter de gode kameraer, ja så er den samlede pakke klart i den professionelle klasse.

Se virkeligheden på skærmen
Apple lancerer selv skærmen på iPhone 11 som den stærkeste skærm nogensinde. Den er forstærket både til at modstå fald og stød, og til at klare vand - op til 2 meters vand i op ti 30 minutter. Det er dobbelt så modstandsdygtigt som forgængeren.
iPhone 11 har en Liquid retina LCD skærm, de to pto-modeller har Super Retina XDR skærm, som er Apples bdste iPone skærm til dato og giver samme skærmoplevelse som på en Macbook Pro. Det kan hurtigt komme i anvendelse, for ved køb af den nye iPhone 11, får man et års abonnement på den nye streamingtjeneste AppleTV+ med gratis, og så kan man jo passende streame fra sin nye telefon.

Bedre batterilevetid og mange farver
Apple har før love at levere på batterilevetiden, og denne gang er det ikke anderledes. En times ekstra til Iphone 11, fire timer ekstra til iPhone 11 Pro og fem timer ekstra til iPhone Pro Max.
Der er kommet et par nye farver til iPhone 11, så man ud over sort, hvid, rød og gul, også kan få de nye, moderigtige farver lilla og grøn. Pro-modellerne får i den nye, dybgrønne Midnight green samt de velkendte Spacegrey, sølv og guld.
De nye telefoner kommer med 64GB, 128GB og 256GB for iPhone 11, hvor Pro og Pro Max kan fås med 64GB, 256GB og 512GB.