11. JUL 2020 • 17:56SPORT

Liverpool snubler mod Burnley i jagten på pointrekord

For femte gang i sæsonen lykkedes det ikke Liverpool at vinde i Premier League. Det blev 1-1 mod Burnley.

I sidste sæson lykkedes det Liverpool at hente 97 point - et mindre end mesterholdet fra Manchester City.

I denne sæson, hvor Liverpool er sikker på at tage sit første engelske mesterskab i 30 år, kan holdet tilmed ende på flere end den magiske grænse på 100.

Kun City har nået 100 point i Premier League, da holdet vandt mesterskabet i 2018.Liverpool var dog ikke i stand til at tage alle tre point hjemme mod Burnley, som udlignede i anden halvleg til slutresultatet 1-1.Med det uafgjorte resultat har Liverpool nu 93 point efter 35 kampe. Topholdet mangler at spille tre kampe i denne sæson.

Det er første gang i denne sæson, at Liverpool ikke vandt på hjemmebane. 17 sejre var det blevet til for Liverpool på Anfield inden lørdagens opgør.Liverpool-backen Andy Robertson sørgede for målet til 1-0 på et flot hovedstød efter 34 minutter.Forinden havde Mohamed Salah og Curtis Jones brændt et par store chancer for Liverpool.Burnleys Jay Rodriguez formåede heller ikke at score på en god mulighed i første halvleg.Det gjorde den 30-årige engelske angriber til gengæld i anden halvleg, hvor han udlignede til 1-1 efter 69 minutter.Forinden havde Roberto Firmino ramt stolpen, mens Curtis Jones havde skudt ved siden af den ene stolpe.I slutminutterne hamrede Burnleys indskiftede midtbanespiller Johann Gudmundsson bolden på overliggeren på en stor chance fra tæt hold.

Salah havde endnu en tynd afslutning i overtiden, som ikke førte til mål. Dermed sluttede det med en pointdeling på Anfield.Efter coronapausen har Liverpool smidt en del point, da holdet også har spillet uafgjort 0-0 ude mod Everton og tabt 0-4 ude til Manchester City./ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet