22. JAN 2020 • 16:13SPORT

Wozniacki ser ukrainers timeout som taktisk trick

Ved stillingen 5-4 i andet sæt mod Caroline Wozniacki bad Dayana Yastremska om at få behandling.

Dayana Yastremskas timeout for at få behandling mod slutningen af andet sæt var et bevidst forsøg på at få Caroline Wozniacki til at miste fokus.

Sådan lyder påstanden fra den danske tennisstjerne onsdag på et pressemøde efter sejren på 7-5, 7-5 over den hårdtslående ukrainer i anden runde af Australian Open.

- Hun forsøgte helt åbenlyst at bryde min rytme ved 5-4. Og jeg tror ikke, at der var noget galt med hende. Det er et kneb, hun har benyttet sig af før, og jeg vidste, at det ville komme.

- Men jeg forsøgte bare at forblive fokuseret, siger Wozniacki.

Wozniacki havde netop servet sig på 5-4 i andet sæt og kunne ved at bryde Yastremska i næste parti sikre sig kampen.

I pausen mellem partierne bad Yastremska imidlertid om at få en fysioterapeut på banen, hvorefter hun fik behandling på venstre lår.

Det blev også efterfølgende bundet ind.

Piotr Wozniacki er af samme holdning som sin datter, som han til dagligt træner.

- 100 procent, svarer han på spørgsmålet, om hvorvidt det var en taktisk timeout.

Han mener dog ikke, at det er et stort problem.- Jeg tænker ikke negativt om det, for det er lovligt, og modstanderen kan godt bruge de ting, siger han.

Yastremska, som blev skadet i hoften i WTA-turneringen i sidste uge i Adelaide, hvor hun nåede finalen, forsvarer sig over for kritikken.- Jeg overvejede at tage en lægetimeout tidligere i kampen, men jeg tænkte, at det nok skulle gå.- Men hvis jeg virkelig ville forsøge at bryde hendes rytme, så havde jeg taget endnu en lægetimeout, da jeg var ved at tabe kampen ved 5-6 i andet sæt, siger ukraineren til DR Sporten.Yastremska sender også en stikpille i retning af Wozniacki.- I mange af hendes egne kampe kan man jo se, at hun tit selv spiller med sportstape om benene og tager lægetimeouts - og det er helt normalt.- Jeg begynder ikke at spekulere i, om hun gør det med vilje eller ej, siger Yastremska til DR Sporten./ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet