22. JAN 2020 • 08:00SPORT

Piotr Wozniacki: Fokus på timing gjorde udslaget for Caroline

Med rutine fik Caroline Wozniacki arbejdet sig ind i kampen mod stærk ukrainer, fortæller far og træner.

Caroline Wozniacki var helt nede i sækken i første sæt af sin kamp i anden runde i Australian Open, og det lignede, at tenniskarrieren ikke var langt fra at være ovre.Men far og træner Piotr Wozniacki fik fra tilskuerpladserne kommunikeret til den danske tennisstjerne, at hun skulle fokusere på sin timing mod den offensivt spillende ukrainer Dayana Yastremska.

Det var noget, der hjalp Wozniacki til en sejr på 7-5, 7-5, hvilket forlænger karrieren med minimum én kamp.- Det var meget nerver, og Caroline var på en måde klar på det hurtige spil. Men på en anden måde tror jeg, at hun ikke fik rigtig timing i starten, siger Piotr Wozniacki.

- Ved 4-1 forklarede jeg Caroline, at det var meget vigtigt, at hun fik timing i sine slag.- Mange gange slog hun, før hun skulle, eller for sent.

Den danske tennisstjerne sørgede senere i kampen dog hele tiden for at give Yastremska den ekstra bold tilbage, der bidrog til ukrainerens fejl.Wozniacki viste på de afgørende tidspunkter sin rutine, selv om hun også til tider blev for passiv, mener hendes far og træner.- Jeg tror, at Caroline fik vist den rutine, erfaring og koncentration, som hun har, og det var fra de situationer, hun kom tilbage, siger Piotr Wozniacki.

Hendes far og træner har flere gange talt om den nervøsitet, der har været i forbindelse med Wozniackis første kamp i turneringen.

Denne gang sad Wozniacki-bænken med blandt andre hendes bror, Patrik Wozniacki, hendes australske hittingpartnere og den tidligere fodboldmålmand Thomas Sørensen også helt ude på kanten af deres stole.

Og det var intenst, medgiver Piotr Wozniacki.- Helt klart, for vi supporter alle sammen Caroline, siger han.Wozniacki møder tunesiske Ons Jabeur, der er nummer 78 på verdensranglisten, i tredje runde.

/ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet