22. JAN 2020 • 08:05SPORT

Australsk sprinter vinder på hjemmebane i Tour Down Under

Den australske sprinter fra Lotto Soudal, Caleb Ewan, var hurtigst i spurten efter et stort styrt i feltet.

Australske Caleb Ewan fra Lotto Soudal vandt anden etape af årets første World Tour-løb, Tour Down Under, i Australien.

Det skete i en spurt efter et stort styrt i feltet kort før mål, som knækkede feltet over.I spurten viste den australske sprinter sig hurtigst og henviste sydafrikanske Daryl Impey fra Mitchelton-Scott til andenpladsen.

Australske Nathan Haas fra Cofidis endte på tredjepladsen i den decimerede massespurt.Den australske kanonkugle Caleb Ewan er samtidig ny mand i førertrøjen i løbet, hvor han står noteret for samme tid som tirsdagens etapevinder, Sam Bennett. Daryl Impey er et enkelt sekund efter de to.

På anden etape skulle rytterne igennem det bakkede terræn i Adelaide Hills, men bakkerne til trods var det en etape, som lå til sprinterne.

Som vanligt forsøgte nogle lykkeriddere sig, men feltet havde hele tiden snor i de forskellige udbrydere, som blev halet ind mod slutningen.Michael Mørkøv var den eneste dansker, som ikke tabte tid på etapen, hvor han kom ind som nummer 31.

Asbjørn Kragh Andersen var 4 minutter og 29 sekunder efter vinderen, Mikkel Bjerg 5 minutter og 35 sekunder efter og verdensmester Mads Pedersen hele 10 minutter og 55 sekunder efter som en af de sidste i feltet./ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet