18. NOV 2019 • 23:22SPORT

Danske curlingherrer henter anden sejr ved EM

Danmarks curlingherrer slog Skotland efter en ekstra ende og er nu på to sejre i fem kampe.

Danmarks herrelandshold i curling kom mandag aften på tavlen med den anden sejr under EM i Helsingborg.Det skete med en sejr på 6-5 efter et tæt opgør mod Skotland, der først blev slået efter en forlængelse af kampen.Tidligere mandag tabte holdet med 7-8 til Norge, og det betyder nu, at Danmark har vundet to ud af fem kampe i turneringen. Det rækker til en delt sjetteplads, efter alle har afviklet fem ud af ni kampe.I den tidlige kamp kom Norge foran med 3-0 efter de to første ender, og det formåede danskerne aldrig at svare helt tilbage på. Norge førte 8-4 inden de to sidste ender, som Danmark brugte til at pynte på nederlaget.

Derimod vippede kampen frem og tilbage mod skotterne senere. I den sidste ende udlignede Skotland til 5-5, og så måtte man forlænge kampen med en ende, som Danmark vandt.

I kvindernes turnering tabte Danmark mandag først klart med 3-9 til Rusland.Mandag aften var der så oprejsning, da Danmark sejrede med 8-4 over Letland. Dermed er også kvinderne på to sejre i fem kampe, hvilket rækker til en delt femteplads efter fem runder.Både hos mændene og kvinderne spiller ti lande alle mod alle, inden de fire bedste skal spille om medaljer.EM spilles frem til på lørdag.

/ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet