RIK og NB Bornholm vandt i Københavnsserien

26. OKT 2019 • 18:25 • AF KASPER RASMUSSEN

RIK og NB Bornholm vandt i Københavnsserien

RIK fik med en 6-4 sejr lørdag eftermiddag sat et flot punktum foran hjemmepublikummet på Rønne Stadion Nord, og samtidig fik rønneboerne en glimrende optakt til næste weekends topkamp mod duksene fra Husum. 

Der var blot spillet to minutter, da RIK bragte sig i front. Et offensivt, fysisk tryk, en overlappende Marius Finsen, et fladt indlæg og en nem scoring af Chriss Jacobsen.  

Hvidovre forsøgte at bide igen, og gæsterne formåede også at lægge et pres. Det resulterede i en udligning 20 minutter senere, da Tonis Spragge Abdalla scorede.

RIK svarede dog hurtig igen. Minuttet efter bragte Claudi Espersen igen RIK i front, og to minutter senere øgede Marius Finsen til 3-1. Men Claudi Espersen var ikke færdig endnu, og 10 minutter senere gjorde den rutinerede midtbanespiller det også til 4-1.  

Hvidovre fik bragt spænding tilbage i opgøret, da Nicolas Tvede Dyregaard reducerede til 4-2 kort før pausen. 

Indskiftede Bjørn Jensen leverede kampens detalje, da han 10 minutter inde i anden halvleg, scorede fra midten af banen, inden Chriss Jacobsen lavede sit andet mål til 6-3. Hvidovre reduceret kort før tid til kampens resultat 6-4.  
 
NB Bornholm slog Græsrødderne

NB Bornholm vandt lørdag eftermiddag 3-0 i Gentofte mod FC Græsrødderne med Mads Laudrup og holdets øvrige “serieproffer”. 

Målene blev scoret af Kasper Stukonis, Mads Sonne og Frederik Madsen. 

De blågule leverede en disciplineret indsats, hvor de fik spillerne fra Grædrødderne ud at løbe, fortæller NB-træner Thomas Jørgensen. 

– Jeg er stolt over holdet. Vi leverer en rigtig god præstation, og der er mange spillere, jeg kunne fremhæve i dag. Det er min sidste udekamp, inden jeg fylder 50 år om 14 dage, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre gave, siger Thomas Jørgensen.  

Sejren bringer NB Bornholm op på syvendepladsen foran netop Græsrødderne. 

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet