Til dig med bil: Tre gode måder at lette budgettet

SPONSORERET AF REPEATLY.DK

Til dig med bil: Tre gode måder at lette budgettetDet at have en bil, er unægteligt et af de største punkter i budgettet. Det koster rigtig mange penge at have bil, men det er for mange mennesker dog stadig en nødvendighed at have en bil at komme rundt i. Det kan skyldes, at man har langt til arbejde, eller har familie og venner der bor rundt omkring i landet, og man derfor gerne vil have friheden til at kunne besøge folk fra nær og i fjern. Det kan også være, at man er børnefamilie, og derfor har brug for at have plads til at transportere både børn og ting rundt omkring. Hvis du kan genkende dig selv i dette dilemma om, at bilen er en stor udgift, kan du læse videre, og se om ikke der er nogle af disse råd, som du kan bruge.

Lease din bil
Hos repeatly kan du lease biler både hurtigt og billigt. Det at lease en bil er ikke kun muligt med dyre biler. Det er altså også muligt at få både små biler, miljøvenlige biler og familiebiler med en leasing aftale. Ved at lease en bil binder du dig kun for en periode ad gangen, og du skal derfor ikke lægge et stort beløb, eller låne en masse penge for at kunne have en bil til rådighed. Derfor kan det for mange, være en god idé at undersøge om leasing kunne være en god og billigere måde at have bil på.

Køb brugt
Et andet godt råd til bilbudgettet er at købe biler brugt. Det er nemlig en meget billigere måde at have bil på. Det skyldes, at der ved de fleste biler er en meget stor afskrivning de første tre til fem år. Det vil sige, at bilen meget hurtigt taber sin værdi, og det er derfor kun i sjældne tilfælde, at det kan være økonomisk smart at købe sin bil fra ny. Køber du bilen brugt, og sørger for, at bilen er mellem 5 og 7 år gammel, kan du til gengæld spare rigtig mange penge. Det skyldes, at bilen formodentlig ikke længere vil have værksteds garanti, og derfor skal man herefter selv betale for at få bilen lavet, hvis der skulle opstå problemer med den. Men sørger man bare for, at bilen er synet før købet, så er der ofte ikke noget at være nervøs for, og det kan derfor godt betale sig at købe bilen, selvom den er lidt ældre.

Brug Go-more
Pendler du, og kører derfor rigtig meget i bil, så kan der også være mange penge at spare. Du kan med fordel benytte tjenesten Go-more, som er en samkørselstjeneste, som gør det muligt at samle andre mennesker op på vejen, som skal samme sted hen som dig. Dette er en meget god idé til, hvis du for eksempel arbejder eller studerer langt væk fra din bopæl. Så kan der nemlig tjenes nogle penge ind til brændstof eller andre sjovere ting. Derudover er det også meget hyggeligt at køre sammen med andre, så man ikke altid selv skal køre den lange vej, frem og tilbage, alene.
Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet