RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst
Foto Jens-Erik Larsen

12. OKT 2019 • 17:58SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

Københavnsseriens første ti spillerunder har været præget af uforudsigelighed, jævnbyrdige kampe og nye hold med stærke præstationer.

Torsdag vandt oprykkerne fra Græsrødderne over topholdet Husum, og fredag spillede rækkens nummer to, Skjold uafgjort mod eksilbornholmerne fra PI Fodbold.

Resultater, som lørdag gav RIK en kærkommen mulighed for at spille sig nærmere de to tophold i rækken. Det krævede en sejr over et andet oprykkerhold, FC Udfordringen, og RIK-spillerne havde forstået budskabet med en 4-3 sejr.

Allerede efter syv minutter blev gæsternes forsvar lirket op, da Marius Finsen satte indersiden på efter et hjørnespark. En halv time senere gjorde Nilas Stange det til 2-0, og kort efter pausen øgede Claudi Espersen til 3-0 på et straffespark.

Så sad man med fornemmelse af, at kampen var afgjort.

Men på fem minutter fik gæsterne bragt spændingen tilbage i kampen med to reduceringer, inden Martin Andersen midtvejs i anden halvleg scorede til 4-2.

Men Udfordringen solgte sig dyrt, og 10 minutter før tid bragte Jonas Haugegaard på ny spænding i opgøret med sin scoring til 4-3. I slutminutterne var oprykkerne endda tæt på at udligne, men rønneboerne slap med skrækken.

Den havde RIK brug for. Sejren over Udfordringen. Det førte ikke kun til, at RIK nu blot er to point efter Skjold og tre point efter Husum på førstepladsen. Sejren må også give noget selvtillid, inden rønneboere møder netop Husum i begyndelsen af november. Inden da gælder det bundholdet Hvidovre på lørdag.

NB Bornholm knuste Kastrup

Der var aldrig tvivl om resultatet, da NB Bornholm lørdag eftermiddag mødte Kastrup, som de blågule knuste med 5-0 på Amager. Frederik Madsen og Andreas Ipens blev begge dobbelte målscorere, mens Mathias Lund scorede det sidste mål i den overbevisende sejr.

Med sejren spiller NB Bornholm op på niendepladsen i Københavnsserien

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet