Passagerer kan blive påvirket: Molslinjen vil i dialog om grænsekontrol

10. OKT 2019 • 10:28 • AF JAKOB MARSCHNER

Passagerer kan blive påvirket: Molslinjen vil i dialog om grænsekontrol

Den kommende grænsekontrol får også følger for Molslinjen. Rederiet har endnu ikke modtaget nærmere instrukser fra myndighederne, men vil gå ind i arbejdet med det mål, at passagererne bliver generet mindst muligt.

– Vi er selvfølgelig spændt på, hvor og hvordan folk skal tjekkes i Rønne. Men vi hæfter os også ved, at det bliver en intelligent kontrol, hvor målet bliver at genere almindelige mennesker så lidt som muligt, siger Molslinjens kommunikationschef Jesper Maack.

– Det kan komme til at betyde noget for vores logistik, men også for passagererne. Mange skal jo for eksempel videre med bus, siger han.

– Vi har to grupper af passagerer: En gruppe, der forlader færgen i bil og en gruppe, der går fra borde. Her bliver det interessant for os at finde ud af, hvordan og ikke mindst for man vil kontrollere de passagerer, der henholdsvis kører og går, siger Jesper Maack.

Molslinjen vil gå i dialog med myndighederne, når rederiet kender flere detaljer.

– Vi venter på og ser frem til at få nærmere instrukser fra myndighederne. Og vi ser frem til at komme i dialog med myndighederne om, hvordan det skal foregå. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger, men vi vil gå ind i arbejdet, så det kommer til at genere bornholmerne mindst muligt, siger Jesper Maack.

– Vi er selvfølgelig altid ked af ting, som påvirker de rejsende og kan komme til at genere dem. Men beslutningen her er taget på et niveau, hvor vi skal gøre, hvad der bliver sagt, siger han.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet