BHS-Almeborg Bornholm med profiler

2. OKT 2019 • 14:48SPORT • AF REDAKTIONEN

BHS-Almeborg Bornholm med profiler

To store profiler hos BHS-Almeborg Bornholm, Mads Rahbek og bornholmske Emil Toudal, har netop underskrevet nye kontrakter med holdet.

Når det bornholmske cykelhold til næste år skifter navn til BHS-PL Beton Bornholm, vil det derfor fortsat være med de rutinerede kræfter på holdet.

– Både Emil Toudal og Mads Rahbek er dygtige cykelryttere. Selvom de stadigvæk er unge, har de begge to mere end fem års erfaring fra kontinental-cykling. Begge har de allerede kørt et hav af store danske og udenlandske cykelløb, så det har været vigtig for os at beholde begge ryttere, fortæller teammanager Christian Juul Andreasen.

Både Emil Toudal og Mads Rahbek har en stor andel i, at BHS-Almeborg har haft endnu et godt år med store resultater.

Det er blot få dage siden at sidstnævnte vandt den såkaldte September Cup, og ved årets udgave af Postnord Danmark Rundt var de begge med i flere udbrud.

– De har begge en stor fortjeneste i de mange flotte resultater som holdet har leveret i 2019. De har begge ofret deres egen chance mange gange i sæsonen for holdets skyld. Jeg er meget tilfreds med, at vi kan beholde dem begge i den kommende sæson, fortæller Christian Juul Andreasen.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet