Karsten Steinlein fylder 80
Arkivfoto

1. OKT 2019 • 17:06SPORT • AF REDAKTIONEN

Karsten Steinlein fylder 80

Enhver klub burde have en Karsten Steinlein.

Sådan lød slutbemærkningen i den indstilling, der lå til grund for, at Vikings Karsten Steinlein for tre år siden blev den første modtager af en Bornholms Fodbold Awards Frivillighedspris.

Hvis Karsten Steinlein ikke har ”vagt” i klubben, kommer han alligevel et smut forbi. Der er altid nogle blomster, der skal vandes, noget ukrudt, der skal brændes, eller nogle fliser, der lige skal fejes, lød det.

Sådan har det været i de 46 år, hvor Karsten Steinlein har arbejdet som frivillig hos Viking Fodbold.

I de mange år har han været det sociale omdrejningspunkt i klubben, ligesom han gør rent i klubhuset og sørger for banekridtningen.

I dag, tirsdag, fylder Karsten Steinlein 80 år, og selvom helbredet ikke længere er i top, holder det ham ikke væk fra Vikings klubhus på Rønne Stadion Nord.

Det bliver ikke længere til helt så mange timer i klubben på grund af bentøjet, men Karsten Steinlein går nødigt glip af en kamp.

Hjertet har banket for Rønne-klubben i hele hans liv - først som aktiv fodboldspiller og siden i snart 50 år som altmuligmand i klubben, han var blandt meget andet også chauffør i de år, hvor Viking havde to busser til transport af ungdomsholdene.

Alle kender Karsten, ikke mindst for hans altid smilende og venlige måde at være på.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet