Sæsonens anden NB-sejr
NB Bornholm fik point for tredje gang i træk på SE Byg Arena

28. SEP 2019 • 16:47SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Sæsonens anden NB-sejr

NB Bornholm fik den bedst tænkelig oprejsning for forrige lørdags forsmædelige nederlag på 0-7 til Husum, da lørdagens hjemmekamp mod B 1903 overraskende blev vundet med 2-1.

Det var tredje gang i træk, NB Bornholm forlod hjemmebanen SE Byg Arena med mindst det ene point i bagagen. Først blev FC Udfordringen slået med 2-1, og senest blev det 1-1 i bundopgøret mod Hvidovre.

Frederik Madsen blev dagens matchvinder. Kun tre minutter efter at B 1903 havde bragt sig foran på et mål af August Thestrup, udlignede Madsen til 1-1, og 17 minutter inde i 2. halvleg var det også ham, der sørgede for sejrsmålet til 2-1.

- Det var en fantastisk fornemmelse. Dels fordi vi jo ikke har scoret så mange mål, men også fordi jeg ikke selv har lavet så mange mål, lød det efter kampen fra den dobbelte NB-målscorer.

Igen i næste spillerunde har NB Bornholm fordel af hjemmebane, når de lørdag den 5. oktober får besøg af bornholmerdrengene fra PI Fodbold.

RIK smed sejren til sidst

Chriss Jacobsen lignede længe en matchvinder for RIK i opgøret mod PI lørdag eftermiddag i Valby, men i overtiden ville en af hans tidligere holdkammerater Svend Iversen det anderledes.

På kanten af feltet sendte Svend Iversen bolden i nettet bag en sagesløs Lukas Olesen i RIK målet til 1-1. Ærgerligt for Rønne-holdet, da tiden på dette tidspunkt havde rundet de 90 minutter og var inde i to minutters overtid.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet