SPONSORERET AF STIDSHOLT.DK

Leder du efter den fedeste idrætsefterskole?


Der er ingen tvivl om, at et år på efterskole vil forandre dit liv for altid. Her får du gode og vedvarende venskaber, og du får udviklet dine personlige og faglige kompetencer. Men hvad nu, hvis du kombinerede et år på efterskole med din helt store fritidsinteresse? Det er muligt for dig at gøre på en idrætsefterskole.

En idrætsefterskole udvikler dig
Vælger du en idrætsefterskole, får du ikke blot styrket dine personlige og faglige kompetencer, du får også dyrket en masse sport sammen med dine nye venner. Du bliver altså på én og samme tid rustet til senere at tage en ungdomsuddannelse, samtidig med at du udvikler dine evner inden for lige præcis den sport, du har særlig interesse for.

Stidsholt er en idrætsefterskole i Nordjylland for sportsinteresserede unge, hvor det sociale og det faglige niveau er i top, imens de unge dyrker en masse motion og holder deres fritidsinteresse ved lige.

Gå efter dine drømme på en idrætsefterskole
Går du og gemmer på en Mikkel Hansen i maven? Drømmer du om at blive den nye Viktor Axelsen? Eller har du et andet sportsidol, du gerne vil gå i fodsporene på?

På en idrætsefterskole er det muligt at komme dine sportsdrømme et skridt nærmere. Du vælger selv dit linjefag, hvor du får mulighed for at bruge tid på den sport, du gerne vil blive bedre til.

Hvilke linjefag kan du vælge?
På en idrætsefterskole som Stidsholt er der et hav af forskellige linjefag. Du kan med garanti derfor også finde en sport, som du synes kunne være fed at dyrke, mens du har et år på idrætsefterskole.

Du kan eksempelvis vælge badminton, fitness eller svømning. Du kan også vælge at have håndbold eller e-sport. Hvis det er fodboldlinjen, der trækker i dig, kan du oven i købet vælge, om det skal være en drenge-, pige -eller målmandslinje, du vil gå på. Det er smart, for så kan du tilpasse linjefaget efter dine ønsker og behov.

En idrætsefterskole, hvor du kan kombinere flere linjefag
Synes du, det er svært at udvælge ét linjefag, fordi der er flere sportsgrene, du gerne vil dyrke? Bare rolig, på Stidsholt Idrætsefterskole kan du kombinere hele 2 forskellige linjefag.

Det fungerer rent praktisk ved, at du er tilmeldt ét linjefag, men du har mulighed for en ekstra træning på en anden linje. Hvis du derfor er en rigtig vandhund, som er tilmeldt svømmelinjen, får du stadig mulighed for at få en håndbold- eller badminton træning.

Der er masser af muligheder for dig på en idrætsefterskole!


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet