Wonder melder udsolgt
Foto: Allan Rieck

12. AUG 2019 • 15:36 • AF REDAKTIONEN

Wonder melder udsolgt

Wonderfestiwall melder alt udsolgt, når det gælder partoutbilletter til de dages festival, der sættes i gang i denne uge.

– Efterspørgslen har aldrig været større, og vi har solgt næsten 1.000 partoutbilletter mere end sidste år, så vi har besluttet at lukke salget af partoutbilletter. Det gøres for at sikre et stort antal endagsbilletter til alle dage, så alle kan være sikre på at komme til koncert, udtaler Kaya Kofoed ifølge en pressemeddelelse.

– Det betyder, at hvis man ønsker at komme til Wonder i år, så kan man stadig købe endagsbilletter til alle dage; torsdag, fredag og lørdag, lyder det fra festivalen.

Er man barn eller pensionist og ønsker billet til alle tre dage, vil de ikke blive udsolgt, de sælges kun i døren, forklarer Wonderfestiwall.

– Billetsalget har i år slået alle rekorder og vi har 20 procent flere sovende på dette års festival. Det har stor betydning, at salget er sket på forhånd i form af forsalg. Det giver en anderledes sikkerhed, der gør, at vi tør bruge flere penge lige op til selve festivalen, eksempelvis i form af pynt og anden udsmykning, siger Kaya Kofoed.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet