Narko for to millioner kroner fundet på Bornholm

8. AUG 2019 • 20:22 • AF REDAKTIONEN

Narko for to millioner kroner fundet på Bornholm

I en sag, der snart ventes for retten, er der beslaglagt den største mængde hård narkotika på Bornholm nogensinde. Over fem kilo og flere tusind piller er fundet.

Det skriver TV2 Bornholm.

En 37-årig mand er sigtet i sagen, der omhandler 5764 gram amfetamin og 4357 ecstasy-piller. Ifølge mediet skønnes det, at narkoen har en værdi på omkring to millioner kroner på gadeplan.

Narkofundet er gjort på to adresser på Bornholm, og den sigtede har forbindelse til dem begge.

Det var et tip, der ledte politiet på sporet af, hvad der skulle vise sig at blive et historisk fund for øen. Henvendelsen kom i februar, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Schou ved Bornholms Politi.

- Vi startede med at efterforske tippet, og det førte til, at vi kunne foretage ransagning og beslaglægge den store mængde narkotika i maj måned, hvor den 39-årige også blev anholdt, siger han til TV2 Bornholm.

Politiet mener ikke, at den 37-årige var hverken hovedbagmand eller manden på gaden.

- Det er vores opfattelse, at der har været andre både over og under ham i et hierarki. Mere kan jeg ikke oplyse nu på grund af efterforskningen, siger Henrik Schou.

Det forventes, at sagen bliver ført som en tilståelsessag, og derfor er der ikke rejst tiltale i sagen, skriver netavisen Bornholm.nu.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet